İzmir Menderes'te Orman Yangını: Ekipler Müdahaleye Başladı
Son Güncelleme:
İzmir'in Menderes ilçesinde çıkan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale etmeye başladı. Yangın, Küner Mahallesi'nde meydana geldi ve rüzgarın etkisiyle büyüyor. İzmir orman bölge müdürlüğüne bağlı ekipler, 6 uçak, 10 helikopter, 23 arazöz, 6 su ikmal aracı ve 7 dozerle yangına müdahale ediyor.
- İzmir'de orman yangınında ekip sayısı artırıldı
İZMİR - İzmir'in Menderes ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ederken, alevlere müdahale eden ekip sayısı artırıldı.
Yangın saat 14.00 sıralarında ilçeye bağlı Keler Mahallesi mevkiinde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. İhbarın hemen ardından İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 8 uçak ve 16 helikopter ile havadan, 25 arazöz, 6 su ikmal aracı, 7 dozer, 7 ilk müdahale aracı ile alevlere müdahale ediyor.
Ekiplerin alevleri kontrol altına almak için başlattığı mücadele sürüyor.
Kaynak: İHA