Kahramanmaraş Andırın'da Orman Yangını: Havadan ve Karadan Müdahale Ediliyor
Son Güncelleme:
Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde Kalebyonu Mahallesi'ndeki ormanda çıkan yangına, Andırın Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. 7 arazöz, 3 su tankeri ve 80 personel karadan, 3 yangın söndürme helikopteri ise havadan yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.
KAHRAMANMARAŞ'ın Andırın ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.
Kalebyonu Mahallesi'ndeki ormanda öğle saatlerinde yangın çıktı. Ormandan yükselen dumanları gören mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Andırın Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 7 arazöz ve 3 su tankeri ve 80 personelle karadan, 3 yangın söndürme helikopteriyle de havadan yangına müdahale edildi. Ekiplerin, söndürme çalışmaları sürüyor.
-Görüntü geçiliyor
Haber: İskender ZENGİN/ANDIRIN (Kahramanmaraş), (DHA)
Kaynak: DHA