Kahramanmaraş'ta saman yüklü tır ile otomobil çarpıştı: 2'si ağır 8 kişi yaralandı
Son Güncelleme:
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, saman yüklü bir tır ile bir otomobil çarpıştı. Kazada 2'si ağır olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kahramanmaraş'ta saman yüklü tır ile otomobilin çarpışması sonucu 2'si ağır 8 kişi yaralandı.
Kaza, Kahramanmaraş - Pazarcık karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.A. idaresindeki 63 AFL 656 plakalı saman yüklü tır, S.Ç. yönetimindeki 45 Z 7648 plakalı Opel marka otomobil ile çarpıştı.
İhbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobil içerisinde sıkışan 8 yaralı, itfaiyenin çalışmaları sonrası otomobilden çıkartılarak sağlık ekiplerince tedavileri için hastaneye sevk edildi.
Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. - KAHRAMANMARAŞ
Kaynak: İHA