Kayseri'de 61 Bin 500 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Son Güncelleme:

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, piyasa değeri yaklaşık 2 buçuk milyon TL olan 61 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kayseri - Ankara yolu üzerinde bulunan Beydeğirmeni denetim istasyonunda yapılan aramada, İ.Ç.'nin sürücüsü olduğu araçta piyasa değeri 2 milyon 460 bin TL olan markasız ve bandrolsüz kaçak sigaralar bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda piyasa değeri yaklaşık 2 buçuk milyon TL olan 61 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre Kayseri - Ankara yolu üzerinde bulunan Beydeğirmeni denetim istasyonunda jandarma ekiplerince yapılan yol kontrol devriyesi esnasında İ.Ç.'nin sürücüsü olduğu araçta arama yapıldı. Çay ve tütün köpeklerinin de katıldığı aramada piyasa değeri yaklaşık 2 milyon 460 bin TL olan 61 bin 500 paket markasız ve bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.


Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA