KKTC Hint Düğünlerine Talip
KKTC Hint düğünlerine talip KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, "Küçücük adamızdaki büyük yatırımlarımız Hintlilerin etkinliklerine ev sahipliği yapmaya hazır" "Hintlilerin sayısı ne olursa olsun onların ihtiyacına cevap vermeye hazırız"ANTALYA - KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri...
KKTC Hint düğünlerine talip
KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, "Küçücük adamızdaki büyük yatırımlarımız Hintlilerin etkinliklerine ev sahipliği yapmaya hazır"
"Hintlilerin sayısı ne olursa olsun onların ihtiyacına cevap vermeye hazırız"
ANTALYA - KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Hint düğünlerine talip olduklarını belirterek, "Küçücük adamızdaki büyük yatırımlarımız Hintlilerin etkinliklerine ev sahipliği yapmaya hazır" dedi.
Ataoğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'niziyaret etti. Burada AGC Başkanı Mevlüt Yeni ile bir süre sohbet eden Bakan Ataoğlu,ardından açıklamalarda bulundu.
Bakan Ataoğlu, KKTC küçük bir ada olması nedeniyle denizi, kumu ve güneşinin tüm dünyaya meydan okuduğuna dikkati çekti.
KKTC'de son dönmemde sağlık turizminin de hareketlendiğini dile getiren Ataoğlu, " Sadece deniz, kum, güneş değil, sağlık turizminin dışında, spor turizmine de cevap verebilecek seviyedeyiz. Ayrıca Hint düğün etkinliklerinin KKTC'de yapılması için hazırız ve bu pastadan pay almak için Antalya'ya geldik. Hintlilerin yaptıkları etkinlik dünya çapında önem arzediyor. Ülkemiz adına bu düğünleri talep ediyoruz. Ülkemizin doğal güzelliklerine ve alt yapısına güvendiğimiz için buralardayız. Yapılacak olan bütün etkinliklerde KKTC'yi her platformda temsil etmek için çalışıyoruz" diye konuştu.
"Yeni'den davet"
KKTC'nin otellerinin dünya çapında olduğunu dile getiren Bakan Ataoğlu, " Otellerimiz dünya ile yarışır şekilde sınava girecek pozisyonda otellerimiz var. Hintlilerin KKTC'de yapacağı etkinliklere cevap verebiliriz.Gelecek olan Hintlilerin sayısı ne olursa olsun onların ihtiyacına cevap vermeye hazırız. Küçücük adamızdaki büyük yatırımlarımız Hintlilerin etkinliklerine ev sahipliği yapmaya hazır" dedi.
Yeni, AGC olarak KKTC'yi yakından takip ettiklerini belirterek, Kıbrıs meselesini sözde değil özde benimseyen yakından takip eden gazeteciler olduklarını kaydetti.
AGC Başkanı Mevlüt Yeni ise çeşitli medya örgütleriyle çalışmaları olduğunu belirterek " Sizin bakanlığınızda Kıbrıs turizm alanında tanıtım atağına geçti. Kıbrıs'ın Türkiye'nin her yerinde tanıtımını yapıyoruz. Her zaman işbirliğine hazırız" dedi.