Koç Üniversitesi Bahar Şenliği'nde Yıldızlar Geçidi
Koç Üniversitesi "Sosyal Aktiviteler Kulübü" tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'13, hafızalardan silinmeyecek konserlere sahne oldu.
Rumeli Feneri Kampüsü'nde gerçekleşen şenlik, üniversitelilere 7 saat süren doyumsuz bir müzik şöleni yaşattı. Festivalde ana sahnede yer alan Bengü, Teoman, Tarkan ve DJ Ozan Çolakoğlu canlı performanslarıyla katılımcılara doyumsuz anlar yaşattı.
Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü'nün hayata geçirdiği Bahar Şenliği'13, 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampüsü'nde düzenlendi. Tarkan, Bengü, Teoman, ve DJ Ozan Çolakoğlu'nun yanı sıra çeşitli grupların sahne aldığı festivalde, birçok etkinlik ve ödüllü yarışmalar da düzenlendi.
Radyo sponsorluğunu Number1 FM'in üstlendiği Bahar Şenliği'nin kapıları öğlen 12.00'de misafirlerine açıldı. Çeşitli müzik zevklerine hitap eden grup ve sanatçıları dinleme imkânı bulan katılımcılar birçok sosyal aktivitenin yanı sıra, ünlü sanatçı, DJ ve grupların birbirinden farklı ve özgün sahne performanslarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.
Geçtiğimiz yıl 10.000'in üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapan Koç Üniversitesi Bahar Şenliği, bu yıl da 10 bini aşkın kişiye ev sahipliği yaptı.
Tarkan'a Gençlerden Büyük İlgi
Eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuar hazırlayan Tarkan, sahne şovu ve etkileyici sesiyle gençlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Binlerce gencin katıldığı bahar şenliğinde gençler Tarkan'ın şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.
Teoman genç hayranlarıyla buluştu
Koç Üniversitesi Bahar Şenliği, Türkiye'nin en iyi rock müzisyeni Teoman'ı ağırladı. Sahne şovları ve esprili tavırlarıyla sempati toplayan Teoman, gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Bengü'den renkli repertuar
Koç Üniversitesi'nin Bahar Şenliği kutlamalarında sahneye çıkan Bengü, sevilen şarkılarıyla festival katılımcılarını coşturdu. Müzik kalitesini sahne enerjisiyle birleştirerek renkli ve özel bir repertuar hazırlayan Bengü konserinde öğrenciler gönüllerince eğlendi.
DJ Ozan Çolakoğlu'na gençlerden büyük ilgi
Öğle saatlerinde başlayan Koç Üniversitesi Bahar Şenliği'nde, son zamanların en beğenilen DJ'lerinden Ozan Çolakoğlu hayranlarıyla buluştu. Şenlik, Çolakoğlu performansıyla sona erdi.