Konya Çocuklarını Göremeyince 5 Katlı İnşaatın Çatısına Çıktı

Son Güncelleme:

Çocuklarını göremeyince 5 katlı inşaatın çatısına çıktı Konya'da bir süredir ayrı yaşadığını ve eşinin kendisine çocuklarını göstermediğini öne süren 42 yaşındaki inşaat işçisi Süleyman T., inşaat halindeki 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Çocuklarını göremeyince 5 katlı inşaatın çatısına çıktı


Konya'da bir süredir ayrı yaşadığını ve eşinin kendisine çocuklarını göstermediğini öne süren 42 yaşındaki inşaat işçisi Süleyman T., inşaat halindeki 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. 1 saat boyunca çatıdan sarkan Süleyman T.,?yi polisler ikna ederek aşağıya indirdi.


Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Yaka Meram Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre kısa bir süre önce evi terk eden eşinin, 2 çocuğunu kendisine göstermediğini öne süren Süleyman T., inşaat halindeki 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 sağlık görevlileri çağırıldı. İtfaiye ekipleri inşaatın zeminine hava yastığı açtı. Süleyman T.,?nin yanına giden polisler, uzun süre ikna etmek için uğraştı. Ara ara çatıdan kendisini sarkıtan Süleyman T., polislerin uzun süren çabaları sonucu ikna edilerek indirildi. Süleyman T., ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: DHA