Kütahyalı Hayırsever İş Adamı Okul İçin Arsa Bağışladı

Son Güncelleme:

Kütahyalı Hayırsever İş Adamı Kadir Adlım, Bahçelievler Mahallesi'ndeki Arsasının 5 Bin Metrekarelik Bölümünü, İlköğretim Okulu Yapılmak Üzere Bağışladı.

Kütahyalı hayırsever iş adamı Kadir Adlım, Bahçelievler Mahallesi'ndeki arsasının 5 bin metrekarelik bölümünü, ilköğretim okulu yapılmak üzere bağışladı.


İş adamı Kadir Adlım ve oğlu Siyami Adlım, Vali Şükrü Kocatepe'yi makamında ziyaret ederek arsa bağışı için protokol imzaladı. Vali Şükrü Kocatepe, "Bugün vermiş olduğu sözü gerçekleştirmek için buraya geldi. Çok değerli Kadir Adlım büyüğümüze teşekkür eder, şükranlarımızı sunarım. İlimizde çift öğretim yapılan okullarımızı rahatlatmak istiyoruz. Bahçelievler semtindeki okulumuzun depreme dayanıklılık yönünden de önemli bir sorununu çözmüş olacağız. İnşallah biz de önümüzdeki dönemde okulumuzu yapacağız. Kendisi inşaat konusunda bize biraz daha destek olursa, onun da ismini yaşatan çok güzel bir ilköğretim okulunu Kütahya'da hizmete sunmuş olacağız" dedi.


Hayırsever iş adamı Kadir Adlım ise, "Kütahya bizim memleketimiz. Burada doğduk ve büyüdük. Bu hizmet herkese nasip olmuyor, ben bu mutluluğu yaşıyorum" diye konuştu.


(EFE-MŞ)


11.07.2007 16:29 TSİ

Kaynak: İHA