Lokomotiv Moskova, Türkiye'deki Kampını İptal Etti

Son Güncelleme:

Putin'in baskısına dayanamayan Lokomotiv'in kadın başkanı Olga Smorodskaya, Antalya'da yapılacak iki kampın iptal edildiğini duyurdu.

Türkiye'ye yönelik yaptırımlar uygulamaya başlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kararlı tutumu, daha önce, "Kış kamplarını Türkiye'de yapacağız" diyen Lokomotiv Moskova Kulübü'ne de geri adım attırdı. Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Lokomotiv'in kadın başkanı Olga Smorodskaya, Antalya'da yapılacak iki kampın da iptal edildiğini duyurdu.

İKİ KIŞ KAMPINI İPTAL ETTİ

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Lokomotiv Moskova, Türkiye'de yapmayı planladığı iki kış kampını iptal ettiğini duyurdu. Rus R-Sport haber sitesinin kulübe dayandırarak verdiği habere göre Moskova ekibi önceden planladığı Antalya beldelerindeki iki kış kampını erteleyerek başka alternatif ülkelere bakmaya başladığını yazdı.

FEDERASYON UYARMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Çarşamba günü Rusya Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada Türkiye'de kamp yapmayı planlayan Rus kulüplerinden kararlarını gözden geçirmeleri tavsiyesinde bulunmuştu.

"TÜRKİYE'DE OLACAĞIZ" DEMİŞTİ

Çok sayıda kulüp bu karara uyacaklarını hemen ilan ederken, Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya ilk yaptığı açıklamada, "Türkiye planımızdan vazgeçmeyeceğiz ve kamp planımızı bozmayacağız. Biz kulüp olarak aylar öncesinden bir karar aldık ve masraf yaptık. Ocak ayında Türkiye'de olacağız" ifadesini kullanmıştı.

PUTİN'İN BASKISINA DAYANAMADI

Smorodskaya bu sözlerinin üzerinden 48 saat geçmeden Putin'in baskısına dayanamadı ve takımının Türkiye'de yapmayı planladığı iki kış kampını da iptal etti.

Kaynak: DHA