Malatya'da Zehir Tacirlerine Operasyon: 3 Bin 147 Kök Kenevir ve 5 Kilo 632 Gram Kubar Esrar Ele Geçirildi

Son Güncelleme:

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yapılan planlı istihbari çalışmalar sonucunda zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 bin 147 kök kenevir bitkisi ile 5 kilo 632 gram kubar esrar ele geçirildi. Ayrıca 1 adet ruhsatsız av tüfeği de ele geçirildi ve 1 kişi gözaltına alındı.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 3 bin 147 kök kenevir bitkisi ile 5 kilo 632 gram kubar esrar ele geçirildi.


Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı planlı istihbari çalışmalar neticesinde Pütürge ilçesinde zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 3 bin 147 kök kenevir bitkisi ile 5 kilo 632 gram kubar esrar ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.


Olayda 1 kişi gözaltına alındı. - MALATYA

Kaynak: İHA