Manisa BBSK 0 - 3 Halkbank

Son Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyespor, İstanbul'da düzenlenen 1. PTT Kupası'nda, Galatasaray'ın ardından ikinci maçını, bir başka Sultanlar Lig'i ekibi Halkbank ile oynadı.

Güçlü rakibi karşısında eksik oyuncularının da olması nedeniyle istediği oyunu sergileyemeyen yeşil-beyazlılar, karşılaşmadan 3-0 yenilgiyle ayrıldı.

Daikin Park'ta oynanan özel turnuvanın ilk maçında Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, turnuvanın ikinci maçında Halkbank ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan'da izledi. Manisa Büyükşehir Belediyespor, mücadelenin ilk setine istediği gibi başlayamazken, Halkbank üst üste bulduğu sayılarla farkı açtı. Yeşil-beyazlıların farkı kapatma çabaları sonuç vermeyince, maçın ilk setini Halkbank 25-12 önde tamamladı. İkinci sete, ilk sete oranla daha iyi başlayan yeşil-beyazlılar, ikinci teknik molaya kadar oyunu başa baş götürse de güçlü rakibinin son bölümde farkı yeniden açmasıyla birlikte bu seti de 25-15 kaybederek 2-0 geriye düştü. Tecrübeli oyunculardan kurulu Halkbank karşısında eksik oyuncularının da olması nedeniyle, oyunda dengeyi kuramayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü sette rakibine dirense de Halkbank bu seti de 25-20 kazanarak mücadeleden 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Kaynak: Bültenler