"Manisalılar Geleceğe Daha Emin Adımlarla Yürüyecek"
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisalıların geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğini söyledi.
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisalıların geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğini söyledi.
Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde AK Parti teşkilatları olarak iddialı olduklarını, tüm belediyeleri kazanacaklarını belirtti.
Hizmetlerle Manisalıları mutlu edeceklerini ifade eden Özdağ, şöyle konuştu:
"Allah nasip ederse daha önce bizde olan belediye, yeniden bize geçmiş olacak. Manisa halkı, hakkın teslimini sağlayacak diye düşünüyorum. Çünkü Manisa, bu haliyle yaşanabilir bir kent olmaktan çıkmıştır. Manisa'yı işimizin arka bahçesi yapmayacağız. Yeni şehir planlarımızla, kentsel dönüşümlerle yapacağımız yeni büyük hizmetler, değişiklerle inşallah Manisa'da vatandaşımız geleceğe daha emin adımlarla yürüyecektir."
Manisa'nın her alanda kendisini gösteren bir kent olduğunu, merkezde otoparklara, sosyal tesislere, çocuk parklarına, kadınların çok rahat edecekleri sosyal tesislere kavuşacağını belirten Özdağ, Manisa'yı yaşanabilir marka bir kent yapacaklarını ifade etti.
Şehir merkezine çok yakın olan Batı Kışla'nın şehir dışına taşınması gerektiğini savunan Özdağ, kışlanın yer aldığı alana yeraltı alışveriş ve eğlence merkezleri ile müzeler oluşturulmasına yönelik düşünceleri bulunduğunu sözlerine ekledi.
Muhabir: Turgay Duyar/ Zeynep Hoşgörür
Yayıncı: Ramazan Ercan - MANİSA