Memurlardan Kaynaşma Gecesi

Son Güncelleme:

İlkadım Belediyesi Memurları, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde Düzenlenen 'Kaynaşma ve Dayanışma Gecesi'nde Bir Araya Geldi.

İlkadım Belediyesi memurları, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde düzenlenen 'Kaynaşma ve Dayanışma Gecesi'nde bir araya geldi.


Geleneksel hale getirilen ve 3 yıldır düzenli olarak organize edilen Kaynaşma ve Dayanışma Gecesi'ne İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Şamil Bilgü, Mehmet Dikici, İsmail Hakkı Kasapoğlu, Özel Kalem Müdürü Mustafa Yeşil, Bem-Bir Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri Adil Tok, Mustafa Kul ve 80'e yakın memur katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, hasta olması nedeniyle katılamadığı toplantıya canlı telefon ile bağlanarak mesajlarını iletti. Canlı telefonla memurlarına seslenen Başkan Erdoğan Tok, "Belediye başkanlığını devraldığımız günden beri belediye olarak çalışanlarımıza yönelik dayanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geliyoruz. Bu gurur veren çok sevindirici bir olay. Çalışanlarıyla en uyumlu, istikrarlı ve ekip ruhuyla hareket eden belediyeyiz. Bu çalışma inancıyla güçlü bir birliktelik sağladık. Halkımıza en iyi ve faydalı hizmetleri bu birliktelikle sağlıyoruz" dedi.


Gecede konuşma yapan Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever de, "İlkadım Belediyesi Karadeniz Bölgesi'nde ilk defa memurunun yemek yardımlarından yararlanması amacıyla Multinet Kurumsal Hizmetler ile anlaşma yaparak, anlaşmalı yerlerden bu ihtiyacını, daha güzel imkanlarla karşılanmasının temini yoluna gitmiştir. Dayanışmanın ve birlikteliğin sağlandığı bir ortamda çalışanına sonuna kadar sahip çıkan Başkanımız Erdoğan Tok'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.


Daha sonra Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un adına Özel Kalem Müdürü Mustafa Yeşil'e çiçek takdim etti.


(SAM-SA)


16.01.2008 12:43 TSİ

Kaynak: İHA