Mersin'de Fetö'cü 'Abla' ve 2 Polis Adliyeye Sevk Edildi

Son Güncelleme:

Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında örgütün ablalarından biri olduğu ileri sürülen bir kadın ile 2 polis adliyeye sevk edildi.

Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında örgütün ablalarından biri olduğu ileri sürülen bir kadın ile 2 polis adliyeye sevk edildi.


Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimine destek verdikleri belirlenen kişilere yönelik yürütülen operasyonlar sürüyor. Bir süre önce gözaltına alınan FETÖ'nün ablalarından bir kadın ile 2 polis sabah saatlerinde Mersin Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.


Sağlık kontrolünün ardından biri kadın 3 kişi, yoğun güvenlik önlemleri altında Mersin Adliyesi'ne sevk edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA