Mersin'de kayalıklardan düşen Rus turist kurtarıldı

Son Güncelleme:

Mersin'in Gülnar ilçesinde kayalıklardan düşen Rus turist, ekiplerin çalışmasıyla yaralı olarak kurtarıldı. Kausar Davletkılov, Yanışlı Mahallesi'ndeki kayalıklardan denize sıfır olan kumsala düştü. Olayın bildirilmesi üzerine Sahil Güvenlik, AFAD, AKUT, jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda Davletkılov, halat yardımıyla sedyeyle kurtarıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde kayalıklardan düştüğü sahil kenarında mahsur kalan Rus uyruklu kişi, ekiplerin çalışmasıyla yaralı kurtarıldı.

Kausar Davletkılov, Yanışlı Mahallesi'ndeki kayalıklardan dengesini kaybederek denize sıfır olan kumsala düştü.

Yanındaki arkadaşının, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirmesi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı, AFAD, AKUT, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çalışma başlatan ekipler, Davletkılov'ı mahsur kaldığı yerden halat yardımıyla sedyeyle çıkardı.

Yaralandığı belirlenen Davletkılov, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: AA