Minik ve Yıldız Tekvandoculardan Kaymakam Demirhan'a Ziyaret

Son Güncelleme:

Mersin'in Erdemli İlçesi Kaymakamı İsmail Demirhan, Müsabakalara Hazırlanan Sporculara Gereken Desteğin Verileceğini Söyledi.

Mersin'in Erdemli İlçesi Kaymakamı İsmail Demirhan, müsabakalara hazırlanan sporculara gereken desteğin verileceğini söyledi.


Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Mersin Seyfi Alanya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen tekvando müsabakalarına katılarak dereceye giren minik ve yıldız sporcular, Kaymakam Demirhan'ı ziyaret etti.


Spor konusundaki hassasiyetlerini dile getiren Demirhan, "Bilgi ve becerisini artırmaya çalışan, kütüphaneye giden, spor yapan çocuklarımızı teşvik edeceğiz, yardımcı olup imkanlarını iyileştireceğiz" dedi.


Minik sporculara tavsiyelerde bulunan Demirhan, "Çocuklarımızdan istediğimiz; ülkelerini, bayraklarını ve Mustafa Kemal Atatürk'ü çok sevmeleridir. Bilgili, kültürlü ve bilinçli olmalarıdır. Sporcu demek aynı zamanda zeki olmak, çalışkan olmak demektir. Sporda olduğu kadar dersleriniz de de başarılı olduğunuza inanıyorum. Müsabakalar için hazırlanan ilçemiz sporcularına gereken imkanları elimizden geldiği kadarıyla sağlayacağız" diye konuştu.


İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Kılıç da, 150 kişinin katıldığı müsabakalarda Erdemli'yi 15 sporcunun temsil ettiğini belirterek, "Müsabakalarda 3 sporcumuz birinci, 3 sporcumuz ikinci, 2 sporcumuz da üçüncü oldu" şeklinde konuştu.


Kazandıkları kupa ve belgeleri de yanlarında getiren minik ve yıldız sporcular, ziyaret sonunda Kaymakam İsmail Demirhan'la hatıra fotoğrafı çektirdi.


(Oİ-MT-MT-S)


23.05.2007 10:46 TSİ

Kaynak: İHA