Müsiad Malatya Şubesi, Fuara Hazırlanıyor
(MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, genel merkezlerinin İstanbul'da düzenleyecekleri Uluslararası MÜSİAD fuarına hazırlandıklarını söyledi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği
(MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, genel merkezlerinin İstanbul'da düzenleyecekleri Uluslararası MÜSİAD fuarına hazırlandıklarını söyledi.
Şahin, dernek üyeleriyle birlikte, AA Malatya Büro Müdürlüğünü ziyaret etti. 11-14 Ekim tarihlerinde İstanbul'da yapılacak 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na değinen Şahin, MÜSİAD Genel Merkezinin, İstanbul CNR Fuar alanında 45 bin metrekare alanı fuar için kiralandığını belirterek, Malatya'dan 18 firmanın da bu fuara katılım sağlayacağını kaydetti.
Fuara yurt dışından 5 bine yakın sanayici ve iş adamı beklediklerini ifade eden Şahin, birçok ülkeden bakanlar, başbakan yardımcıları ve başbakanların katılmasının beklendiği fuarın 4 gün süreceğini belirtti. Şahin, fuar boyunca forumlar ve paneller de olacağını bildirerek, yaklaşık 84 ülkeden katılım beklediklerine vurgu yaptı.
"Fuarda üyelerimizle yurt dışından gelen üyeler bir araya getiriliyor" diyen Şahin, fuarda iş adamlarının ticaretlerinin geliştirilmesine katkı sunduklarını anlattı.
Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı fuarın forumlarından birine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılacağını ifade eden Şahin,
"Fuarımıza Malatya'dan 18 firmamız katılacak. Satış noktasında, yeni ortaklar bulmada, ortak girişimlerde fuarımız önemli işlev görüyor" dedi.
Anadolu Ajansı Malatya Büro Müdürü Abdullah Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Anadolu Ajansı'nın son zamanlardaki atılımları hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.
- MALATYA