Müsiad Malatya Şubesi Yeni Yönetim Kurulunu Belirledi

Son Güncelleme:

(MÜSİAD) Malatya Şubesi, yeni yönetim kurulunu belirledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği


(MÜSİAD) Malatya Şubesi, yeni yönetim kurulunu belirledi.


MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Namık Şahin şube başkanı olarak belirlenirken başkan yardımcıları da Mustafa Akıncı, Murat Tokmak ve Osman Yağız oldu.


Şube Başkanı Şahin'in, yönetim kuruluyla MÜSİAD'ı daha ileriye götürmeyi, hizmet çıtasını yükseltmeyi, üyelere ve bölge insanına sosyal ve ekonomik anlamda faydalı olmayı amaçladıklarını belirterek, MÜSİAD çatısı altında, kökleşmiş hizmet şuuru ve ortak akılla, faaliyetleri devam ettirmenin gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.


2012 yılında yapacakları faaliyetlere ilişkin de bilgi veren Şahin, araştırma raporları, cep kitapçıkları, bölgesel gelişme raporları, Türkiye ekonomisi raporu ve ülke raporları hazırlanmasına katkılar sağlayacaklarını kaydetti.


MÜSİAD'ın görev ve sorumluluğunun, sadece temsil ettiği üyelerinin çıkarlarını korumakla sınırlı olmadığını vurgulayan Şahin, Türkiye ekonomisinin sağlıklı ve istikrarlı bir yapıya kavuşmasıyla toplumun genel çıkarları için çalışmalar yapmayı ve girişimlerde bulunmayı da görev kabul ettiklerine dikkati çekti.


- MALATYA

Kaynak: AA