Öğretmen Cinayeti Zanlısı Adliyeye Çıkarıldı
Öğretmen cinayeti zanlısı adliyeye çıkarıldıBALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde hafta sonu evinde öğretmen Elif Denizer Isparta'yı 40 civarında tornavida darbesi ile öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı.
Öğretmen cinayeti zanlısı adliyeye çıkarıldı
BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde hafta sonu evinde öğretmen Elif Denizer Isparta'yı 40 civarında tornavida darbesi ile öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Katil zanlısının ayağında terlik ile adliyeye getirilmesi dikkatleri çekti.
Geçtiğimiz pazar günü evinde öldürülmüş olarak bulunan öğretmen Elif Denizer Isparta'nın katil zanlısı olarak 27 şubatta gözaltına alınan Recep K. Edremit İlçe Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı Recep K.'nın adliyeye getirilmesinden önce bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Edremit Adliye Sarayı'na Çevik Kuvvet ve asayiş ekipleri takviye olarak görevlendirildi. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü İlçe Asayiş Büro Amirliğinin çalışmaları ile kısa sürede yakalanan Recep K.'ya adliye girişinde çelik yelek giydirildiği ve ayağında ayakkabı yerine terlik olduğu dikkatleri çekti. Katil zanlısının savcılık sorgulamasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.
(EME-