Okçuoğlu: "Ahmet Çakar Karşıma Çıkmaya Korktu"
Yorumcu Çakar İle MHK Eski 2.Başkanı Okçuoğlu Arasında Pazar Akşamı Telegol'de Gerçekleşmesi Beklenen "Düellonun" Son Anda Yayından Kalkmasıyla İlgili Sır Perdesini Sporx Araladı.
Yorumcu Ahmet Çakar ile MHK eski 2. Başkanı Yüksel Okçuoğlu arasında pazar akşamı Telegol'de gerçekleşmesi beklenen "düellonun" son anda yayından kalkmasıyla ilgili sır perdesini Sporx araladı. Sporx, olayın kahramanları Ahmet Çakar, Yüksel Okçuoğlu ve Serhat Ulueren'le görüşerek tarihi yayının neden gerçekleşmediğini araştırdı.
İşte dört gün boyunca ekranlardan anons ettirilen ve son anda rafa kaldırılan "Okçuoğlu-Çakar hesaplaşması" öncesinde yaşananlar…
ÇAKAR KARŞIMA ÇIKAMAZ !
- Sayın Okçuoğlu, "Yayını merakla bekliyorduk ama olmadı. Acaba siz mi vazgeçtiniz?"
"Hayır kardeşim. Serhat beni o olayların ardından aradı ve Ahmet Çakar'la karşı karşıya gelerek bir yayın yapmak istediklerini söyledi. Ben de 'hayhay' dedim. Böyle bir şeyin olması beni çok mutlu eder. Olmamasına da çok üzüldüm, yıkıldım. Bunun anonsu yapıldı sonra beni Serhat aradı 'Abi Ahmet Hoca (Çakar) böyle bir yayın olmasını istemiyor' dedi. Ben de kendisine, 'Korkmasın, kaçmasın arkamdan söylediği şeyleri yüzüme söylesin' dedim. Böyle olacağını da tahmin ediyordum. Serhat'a da söyledim. Ben ona sadece üç şey soracaktım. İlkini sorduğumda masadan kalkacaktı, ikincisini sorduğumda stüdyoyu terk etmek zorunda kalacaktı. Beni bu futbol alemi çok iyi tanır. Ben dürüst bir insanımdır. Ahmet Bey benim için size 'Yüksel Okçuoğlu sahte kabadayıdır' demiş. Ben kabadayı değilim ki, sahte olayım. Ben centilmen bir insanım. Para ne yazık ki bu arkadaşlarımızı fena bozmuş. Kendine güvenen bir adam benimle yüz yüze gelmeye niye korkar? Size soruyorum niye? Allah'a şükür benim kimseden bir korkum yok, çekinliğim bir tarafımda yok."
- Peki sayın Okçuoğlu, Ahmet Hoca size bu sırada hiç aradı mı?
"Serhat bana Ahmet Çakar'ın benimle yüzyüze bir programa çıkmak istemediğini söyleyince ben de kendisine 'Ahmet'e yayında yüzüne üç şey sorup onların cevabını isteyecektim, o kadar' dedim. Serhat 'Peki ağabey o üç şey ne, televizyona gel veya yandaki cafe'ye konuşalım' dedi. Ben de kendisine hayır dedim. Aradan on dakika geçti baktım Ahmet Çakar ısrarla beni arıyor. Açmadım. Sonra mesaj attı, tutuştu tabii. 'Yüksel ağabey neredesin seninle konuşmam lazım. Neredeysen oraya geleyim' dedi. Cevap vermedim. Delikanlı olan televizyonda karşıma çıkacak arkadaş."
O YAYIN OLSA OKÇUOĞLU DAHA MHK'YE GİREMEZDİ
- Sayın Çakar "Pazar akşamı sayın Yüksel Okçuoğlu ile aranızda gerçekleşmesi gereken düello ne oldu? Siz istememişsiniz bunu doğru mu?"
"Evet ben istemedim. Çünkü Yüksel ağabeyin geldiği durum beni üzdü. Şimdi böyle bir yayına çıksaydık birbirimize girecektik, biliyorum. Bunun kime faydası olacaktı, kimseye. Ben ona iki şey söyleyecektim, o bana iki şey söyleyecekti. Tutuşacaktık, mecburen reklam girerek yayını kesecektik, sonra arada birbirimizi yumruklayacaktır. Olacağı oydu. Kaldı ki Yüksel ağabeyin daha kötü ve zor durumlara düşmesini istemem. İddia ediyorum böyle bir yayını yapmış olsaydık Yüksel ağabey bundan sonra hiçbir MHK'ye giremezdi. Ona zarar verecekti böyle bir yayın. 60'şar yaşında iki adamın böyle kavga etmesi yumruklaşması ayıp, bize yakışmaz. Ben sırf böyle bir kavga olmasın, Yüksel ağabey daha zarar görmesin diye istemedim."
ULUEREN: "AHMET HOCA ÇIKMAK İSTEMEDİ"
Kanaltürk Spor Koordinatörü Serhat Ulueren de son anda iptal edilen Telegol yayını ile ilgili olarak "Bu düelloyu tüm Türkiye merakla bekliyordu. Günlerce anonsta döndük. Ama Ahmet Hoca bana gelip böyle bir yayına taraftar olmadığını, çıkmak istemediğini söyledi. Gerekçe olarak Yüksel Okçuoğlu'nun istifası onu üzmüş. Ahmet Hoca bunu istemeyince o hesaplaşma da gerçekleşmedi..."