Ordu'ya 30 Bin Kişilik Stadyum Müjdesi
– ORDUSPOR Başkanı Nedim Türkmen, 19 Eylül Stadyumu'nun genişletilerek 30 bin kişilik olması için çalışmaya başlayacaklarını açıkladı.
– ORDUSPOR Başkanı Nedim Türkmen, 19 Eylül Stadyumu'nun genişletilerek 30 bin kişilik olması için çalışmaya başlayacaklarını açıkladı.
Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak Ordu'nun büyükşehir olmasında emeği geçenlere teşekkür ederken stadyum müjdesi verdi. Başkan Türkmen, şöyle dedi:
"Ordumuz büyükşehir olduktan sonra havaalanı, çevre ve Akdeniz yolunun tamamlanması ile 7 yıl içinde merkez nüfusu 300 bini bulan bir şehir haline gelecek. Merkez nüfusu 300 bini bulacak Ordu'ya 30 bin kapasiteli stadyum yapılması için çalışmalara başlayacağız. Stadyum, mevcut yerinde 30 bin kapasiteye çıkartılacak."
MALİYETİ 30 MİLYON TL
Stadyum çalışmasının haziran ayında başlayacağını vurgulayan Nedim Türkmen, şöyle devam etti:
"Koşu parkuru kalkacak ve tribünler 2 katlı olacak, localarda yapılacak. Bizim hazırlattığımız bir proje var. İngiltere'deki örneklerden esinlenilmiş ancak taraftarlarımızın önerilerini mimarlarımıza ileteceğiz. Stadyumu devlet imkanlarıyla yapacağız. Stadyumun toplam maliyeti 30 milyon TL, her hal ve takdirde devletten alabileceğimiz bir rakam."
TARAFTARA MESAJ
Taraftara da seslenen Nedim Türkmen, pazar günü oynayacakları Gaziantepspor maçında taraftarın tribünlerde yerini alarak takımlarını desteklemelerini isterken, "Siz her maç 19 Eylül'ü doldurun, bu takım Süper Lig'de hep olacak. Oyuncularımız, teknik kadromuz sürekli çalışıyor. Sakat oyuncularımız iyileşti. Bu çalışmaların karşılığını mutlaka alacağız" dedi.
STANCU'YA MİLLİ DAVET
Öte yandan Orduspor'un başarılı golcüsü Bogdan Stancu, Romanya Milli takım kampına davet edildi. Stancu, Romanya milli takımının 22 Mart'ta Budaştepe'de Macaristan ile, 26 Mart'ta Amsterdam'da Hollanda milli takımı ile yapılacak olan maçta ülkesi Romanya'nın milli takımında forma giyecek.
FOTOĞRAF - Ordu