Osmangazi'de Hizmet Her Mahallede

Son Güncelleme:

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Başkandan Sokak Sokak Hizmet Turu


Osmangazi'de adım atmadık sokak bırakmayan Başkan Dündar, Osmangazi Mahallesi'ni ziyaret ederek hizmetleri inceledi.


"Başkan Mahallemizde" projesi kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez'le birlikte Osmangazi Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle muhtarından bölgenin ihtiyaçları hakkında bilgi alan Başkan Dündar, daha sonra mahalleyi gezdi. Oruç Bey Türbesi'ni ziyaret ederek burada dua eden Başkan Dündar, türbenin ihtiyaç duyduğu onarımların sürdüğünü söyledi. Osmangazi Belediyesi olarak tarihi mirasa sahip çıktıklarını ve ecdad yadigârı eserleri yenileyerek gelecek nesillere aktardıklarını kaydeden Başkan Dündar, eski Bursa olarak tabir edilen Hisar Bölgesi için belediyenin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü anlattı.


Dar Sokaklar Genişletiliyor


Başkan Dündar, daha sonra Satı Caddesi Şahin Sokak'ta yapılan sokak genişletme çalışmalarını inceledi. "Osmangazi Belediyesi olarak bir yandan ilçedeki çıkmaz sokakları açarken bir yandan da dar sokakları genişleterek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz" diyen Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her noktada akılcı çözümlerle sorunların üstesinden geliyoruz" dedi.


Ayyıldızlı Çeşme


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle ziyareti sırasında Şeyh Paşa (Dibekli) Camii önünde yer alan ayyıldızlı döküm çeşmeyi de inceledi. Çeşmenin yeniden yapılarak aynı yerine konacağını anlatan Başkan Dündar, özellikle eski Bursa olarak gösterilen bölgelerde bunun benzeri özgün eserlere sık sık rastlandığını, belediye olarak bu değerleri yeniden Bursa'ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.


Hasta Yakınlarına Misafirhane


Başkan Dündar, Muradiye Devlet Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi'nin hemen yakınında hasta yakınlarının kalabileceği bir misafirhane projesi hazırlığında olduklarını da belirterek, projenin tamamlanmasıyla özellikle şehir dışından gelen hasta yakınlarının burayı kullanabileceklerini kaydetti. Başkan Dündar, mahalle gezisinde Nakkaş Ali Mescidi ve Veled-İ Yaniç Camii'ni de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler