Polise Operasyon: 21 Gözaltı Var

Son Güncelleme:

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan eski Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polislerine yönelik yeni operasyonda 21 polis gözaltına alındı.

İstanbul merkezli olarak çeşitli illerde gerçekleştirilen operasyonlarda 21 polis gözaltına alındı. 21 polisin gözaltına alındığı operasyonu İstanbul Cumhuriyet Başsavcı vekili İrfan Fidan'ın gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

İÇERİDEKİ POLİSLER DE ŞÜPHELİ

Operasyonunun Selam-Tevhid Terör örgütü soruşturmasında görev alan eski Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) personeli polislere yönelik gerçekleştirildiği öğrenildi. Silivri'de tutuklu bulunan bazı polislerin de soruşturmaya dahil edildiği belirtiliyor.

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan polislere yönelik operasyon kapsamında, daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan polislerin de bulunduğu öğrenildi.

21 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul merkezli operasyonda şu ana kadar 21 kişinin gözaltına alındığı, operasyonun sürdüğü kaydedildi.

DAHA ÖNCE 76 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan polislere yönelik operasyonda, gözaltına alınanlar arasında Gaffur Ataç, Mehmet Işık, Yasin Akyar, Serhat Taner Doğan gibi isimlerin de olduğu belirtildi.

Selam-Tevhid soruşturmasında görev alan polislere yönelik daha önce yapılan operasyonda 76 kişi gözaltına alınmış, bunların çoğunluğu serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com