Ramazan Şenlikleri Devam Ediyor

Son Güncelleme:

Başkan Arslan Ve Ağrı Milletvekileri caddedeki programı izlediler.

Ağrı Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi görüyor.


Cumhuriyet Caddesi'nde yapılan programı Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, AK Parti Ağrı Milletvekilleri M.Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın vatandaşlarla birlikte izlediler.


Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda Yalçın Özden Tiyatrosu birbirinden güzel skeçler, orta oyunları, meddah gösterileri ile Ramazan gecelerine renk kattılar.


Program süresince bu geleneğin yaşamasında büyük emeği olan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'a teşekkür eden Uğur Böceği lakaplı Yalçın Özden, bu kültüre herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı.


Başkan Arslan'ın çok güzel projelere imza attığına dikkat çeken Özden "Bizleri 2 yıldır Ağrı halkıyla buluşturan, cadde ve sokakları renklendiren Sayın Başkanımız güzel işleri yapmaya devam ediyor. Umuyorum Başkanımız Hasan Arslan gibi kişilerin sayesinde eski ramazan kültürümüz yıllarca devam edecektir. Ağrılılara güzel saatler yaşatmak bizleri mutlu etmiştir" dedi.


3 gün sürecek olan programın Cumhuriyet Caddesi'nde devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: Bültenler