Samsun'da Dolandırıcılık İddiası

Son Güncelleme:

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir vatandaş, telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişilerce 41 bin 350 lira dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir vatandaş, telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişilerce 41 bin 350 lira dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.


Edinilen bilgiye göre, kendisini polis olarak tanıtan Ahmet B, Ahmet K. ve Nalan Ö. adlı kişiler, Hasine Bingöl (73) adlı vatandaşı arayarak, kimlik bilgilerinin terör örgütü PKK tarafından ele geçirildiğini, banka hesabından para çekileceğini söyleyerek mevcut parasını verecekleri güvenli hesaba göndermesini istedi.


Bunun üzerine Hasine Bingöl, bu kişilerin belirttiği hesap numaralarına periyodik aralıklarla 41 bin 350 TL aktardı.


Daha sonra söz konusu hesapların incelediğinde yatırılan paranın tamamının bu kişiler tarafından çekildiğinin bildirilmesi üzerine dolandırıldığını anlayan Hasine Bingöl, İl Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak yardım istedi.


Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


- SAMSUN

Kaynak: AA