Samsun'da Ev Hırsızlığı Yapan 2 Kadın Tutuklandı

Son Güncelleme:

Samsun'un Atakum ilçesinde evlere girip para çalan ve daha önce de hırsızlık suçundan kayıtları bulunan Sibel Y. ve Sevda K., gözaltına alındı. Mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kadınlar, bir kez daha hırsızlık yaparak yakalandı. Tutuklanan hırsızlar Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Samsun'da evlerden hırsızlık suçundan çok sayıda suç kayıtları bulunan 2 kadın, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Atakum ilçesinde kapıları ellerindeki aparat ile açarak evlere girip para çalan Sibel Y. ve Sevda K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Geçen hafta Cumartesi günü Samsun Adliyesine sevk edilen kadınlar, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aynı hırsızlar bu kez de yine Atakum ilçesinde girdikleri bir evden 60 bin liralık ziynet eşyası çaldı. Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yeniden gözaltına alınan Sibel Y. ve Sevda K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.


Hırsızlık suçundan çok sayıda suç kayıtları bulunan hırsızlar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA