Sevgilisinin Annesine Ait Altınları Çaldı

Son Güncelleme:

Kasımpaşa'da sevgilisinin annesinin evine girip, evdeki 22 adet altını çalan Enes S.(20) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kasımpaşa'da sevgilisinin annesinin evine girip, evdeki 22 adet altını çalan Enes S.(20) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olay evden çalınan cep telefonu ile ortaya çıktı.


Kasımpaşa'da çalıntı telefonlar satıldığı ihbarını değerlendiren polis ekipleri, burada çalıntı bir cep telefonunu inceledi. Cep telefondaki bir mesajda "Şuan evde kimse yok gel. Gel sana anahtarı vereyim. Evde nereyi ellediysen söyle de oralardaki parmak izlerini temizleyeyim" yazılı bir mesaj buldu. Bunun üzerine cep telefonun Kasımpaşa'da Fatma G.nin evinden çalındığını tespit eden ekipler, mesajı yazan kişinin Fatma G.'nin kızı Emel G. olduğunu öğrendi. Olayı derinleştiren Hırsızlık Büro Amirliği


ekipleri, hırsızlık sırasında çalınan cep telefonun Emel G.'nin sevgilisi Enes S. tarafından çalındığını öğrendi. Polis bunun üzerine


Emel G. ve sevgilisi Enes S.'nin ifadesine başvurdu.


Polise verdiği ifade de Emel G. "Annem ütücülük yaparak geçimimizi sağlar. Buradan kazandığı parayla da zaman zaman birikim için altın alır. Ben altınların yerini biliyordum. Annemden habersiz bir bilezik ve çeyrek altın bozdurdum. Üzerime yeni elbiseler aldım. Erkek arkadaşım Enes, üzerime aldığım elbiselerin parasını nereden aldığımı sordu. Ben de ona annemin altınlarından bahsettim. Ne yapacağımızı konuşurken diğer altınları da alıp hırsızlık süsü verme kararı aldık" dedi.


Bunun üzerine gözaltına alınan Enes S. ise, "Kız arkadaşım Emel G. ile konuştuktan sonra hırsızlık süsü vermeye karar verdik. Bana evlerinin anahtarını verdi. Telefonla mesajlaşarak evde kimse olmadığını bildirdi. Bunun üzerine eve girdim. Söylediği yerden 22 adet çeyrek altını aldım. Balkonun kapı kilidini kırdım. Biraz evi dağıttım. Sonra kapıyı kilitleyerek evden ayrıldım" dediği öğrenildi.


Uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkasının olduğu belirtilen Enes S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kaynak: İHA