Mahalle muhtarları Başkan Durgut'la bir araya geldi

Son Güncelleme:

Bilecik'in Söğüt ilçesinde mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Ferhat Durgut'la bir araya geldi. Toplantıda mahalle ihtiyaçları ve gelecekteki çalışmalar değerlendirildi.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde mahalle muhtarları, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut'la bir araya geldi.


Söğüt'te mahalle muhtarları, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut'la bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmada, mahallelere yönelik talep ve değerlendirmeler ele alınırken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ilçenin genel ihtiyaçları, mahallelerde devam eden çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar değerlendirildi.


Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, "Nazik ziyaretleri için mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyor, birlikte ilçemiz için çalışmaya devam ediyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA