Sony, Xperia Cihazlar İçin Tema Uygulamasını Yayınladı
Sony'nin Xperia cihazlarını kullanan kullanıcılar artık cihazlarını istedikleri şekilde özelleştirebilecekler.
Japon Sony'nin aslında yeni amiral gemisi telefonu Xperia Z4'ü MWC 2015'e getirmemesinden dolayı, bu etkinlikte biraz sönük kalacağı düşünülüyordu. Ancak Sony, dünyanın en ince ve hafif tableti Xperia Z4 Tablet ve su geçirmez orta ve giriş seviyesi telefonlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Sony bunların dışında şimdi de, Xperia cihazları için geliştirdiği tema düzenleme uygulamasını geliştiricilerin kullanımına sundu.
Kullanıcıların telefonlarını kendilerince özelleştirebilmeleri için hazırlanan tema uygulaması, henüz Beta aşamasında olup, kullanıcılara 300'den fazla grafik ögesinden faydalanma imkanı sunuyor.
Adobe Photoshop gibi çalışacağınız yeni Xperia tema uygulamasını, PC'nize yükleyecek ve keni duvar kağıdınızı, ikonunuzu veya butonunuzu oluşturabileceksiniz. Bunların ardından da temanızı hazır hale getirdikten sonra .apk dosyanızı telefonunuza atarak kendi temanızı kullanabileceksiniz.
Bu uygulamanın betasını buradan indirebilirsiniz.
Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com