Taspek Topluluğu, Beypazarı'nı Ziyaret Etti
Türkiye, Asya, Pasifik, Avrupa, Kafkas Kadınlar Grubu (TASPEK), Beypazarı'nı ziyaret etti.
Türkiye, Asya, Pasifik, Avrupa, Kafkas Kadınlar Grubu (TASPEK), Beypazarı'nı ziyaret etti.
Grup Başkanı Rüveyda Akbay ve beraberindeki Tayvan, İran, Endonezya, Kongo ve Kazakistan temsilcileri, Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp'ı makamında ziyaret ettiler.
Konuklar, Başkan Özalp'ten Beypazarı hakkında bilgi aldı. Bir süre sohbet ettikten sonra, Beypazarı Gümüşçüler Çarşısı ve Beypazarı Halk Eğitim Merkezi atölyelerini gezdiler.
Yaklaşık 25 kişilik bir gruptan oluşan ve her ay bir büyükelçilikte etkinlik düzenleyen TASPEK ekibi, ilçede çeşitli gümüş takılar, dokuma ürünler, şal, bere gibi ürünleri çok beğendiler ve bol bol alışveriş yaptılar.
Öğle yemeğinde Taş Mektep'te Beypazarı ve Anadolu mutfağından yiyecekler tadan hanımlara Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp'in eşi Hamide Özalp ev sahipliği yaptı.
TASPEK Grup Başkanı Rüveyda Akbay Beypazarı'nda gördükleri ilgi ve güler yüzden çok memnun olduklarını belirterek, Hamide Özalp'e teşekkür etti.
Hamide Özalp, gelen konuklara günün anısına, Beypazarı Belediyesi baskılı özel yapım gümüş anahtarlıklar hediye etti.
- ANKARA