Tekirdağ'da Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Son Güncelleme:
Tekirdağ'da Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında çıkan ot ve çalılık yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangın sonrası 20 dönüm alan kül oldu.
Tekirdağ'da Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi'nde BİM depolarının yanı başında çıkan ot ve çalılık yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü.
Türkgücü Mahallesi Yılmaz Alpaslan Caddesi'nde çalılık arazide çıkan yangın, büyüyerek geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine Çorlu, Velimeşe OSB itfaiyeleri ve Çorlu Belediyesi Arama Kurtarma (AKE) ekibi olay yerine gelerek yangına müdahalede bulundu. Yangın, bölgedeki market depolarına sıçramadan söndürüldü.
Çorlu İlçe Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik tedbiri aldı. Yangın sonrası yaklaşık 20 dönüm çalılık alan küle döndü. - TEKİRDAĞ
Kaynak: İHA