Tekirdağ'da Jandarma Operasyonunda Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
Son Güncelleme:
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çorlu, Çerkezköy ve Hayrabolu ilçelerinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda bir araçta tabanca ve fişek, bir şahsın üzerinde bonzai ve metamfetamin ele geçirdi. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.
Tekirdağ'da jandarma ekipleri çalışmalarında silah ve uyuşturucu madde ele geçirdi.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca Çorlu Türkgücü Mahallesinde F.G. isimli şahsın aracında 1 adet tabanca ve tabancaya ait şarjör içerisinde 8 adet fişek ele geçirildi. Şahıs ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
Çerkezköy Veliköy Mahallesinde de E.T. isimli şahsın üzerinde 4 gram uyuşturucu madde (bonzai) tespit edilerek muhafaza altına alındı. Şüpheli ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
Hayrabolu ilçesi Karakavak Mahallesinde ise R.M. isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında 5.96 gram bonzai, 1.5 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. - TEKİRDAĞ
Kaynak: İHA