Thy'den A Milli Basketbol Takımı'na Şarkılı Destek

Son Güncelleme:

Fıba Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Mücadele Eden A Milli Basketbol Takımı'na Türk Hava Yolları Destek Vermeye Devam Ediyor. Basketbol Milli Takımlar Ana Sponsoru Türk Hava Yolları, Şimdi de A Milli Erkek Basketbol Takımı İçin Şarkı Besteledi.

FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Basketbol Takımı'na Türk Hava Yolları destek vermeye devam ediyor. Basketbol Milli Takımlar ana sponsoru Türk Hava Yolları, şimdi de A Milli Erkek Basketbol Takımı için şarkı besteledi.


THY Basın Müşavirliği'nden konu ile ilgili yapılan, şöyle denildi:


"A Milli Erkek Basketbol Takımına destek için 5 bin metre de reklam filmi çeken Türk Hava Yolları, milli takım için bu kez 'Türkler Uçuyor' isimli şarkı hazırlattı. Basketbol Milli Takımı'na destek için şarkı hazırlamaya karar veren Türk Hava Yolları, Universal Music Taxim Edition ile biraraya geldi. Ünlü sanatçılarla birçok popüler şarkıya imza atan Emre Irmak'ın projeye katılması ile başlayan çalışma, ilk notaların yazılmasından üç ay sonra finalize edilerek bugünkü formuna ulaştı. 'Türkler Uçuyor' şarkısının beste ve sözlerini Emre Irmak ve İlkay Gürpınar birlikte yazdı, prodüktörlüğünü ise Emre Irmak yaptı. Şarkının mixing ve mastering çalışmalarında Ayhan Sayıner'in imzası bulunuyor. Şarkı sadece iki vokal ile kayıt edildi ancak gelişmiş bilgisayar programları ve stüdyo teknolojileri ile iki kişilik vokal, 120 kişilik koro haline dönüştürüldü. Şarkıya Kaan Tarıman ses verdi, rap performansta ise Yener Çevik hünerlerini sergiledi"


Şarkının sözleri şöyle:


Dünya alem bu şehre bakıyor


Ekran başında tir tir titriyor


Diyorlar ki Türkler uçuyor


Türkler uçuyor Türkler uçuyor


Türkler sahaya çıkıyor


Herkes onları konuşuyor


Haydi Türkiye ooo, ooo, ooo


Bu deli taraftar seni seviyor


Bir oldu kalpler güm, güm atıyor


Diyorlar ki Türkler uçuyor


Türkler uçuyor Türkler uçuyor


Tribünde eller birbirine vuruyor


Ribaundlar üçlükler bir arada buluşuyor


Rakipler soruyor ne oluyor, ne oluyor


İyi izle bak Türkler uçuyor


Türkler sahaya çıkıyor


Herkes onları konuşuyor


Haydi Türkiye ooo, ooo, ooo


İBRAHİM YILDIZ -İSTANBUL/ DHA


(Tür: Spor)

Kaynak: DHA