Ticari Araç TIR ile Çarpıştı: 5 Ölü

Son Güncelleme:

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın akrabası olan 5 kişi Düzce'de TIR ile çarpışan hafif ticari araçta yaşamını yitirdi.

Sivas'ın Gürün İlçesi'ne bağlı Yazyurdu köyünde akraba ziyaretinden İstanbul'a dönerken Düzce'de TIR ile çarpışan hafif ticari araçta yaşamını yitiren Hamit Çam, Harun Çam, Zamir Çam, Mustafa Çam ve Hamza Çam'ın, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın akrabası olduğu anlaşıldı.


Kazada ölenlerden Hamza Çam'ın Bakan Yılmaz'ın teyzesi Bağdat Çam'ın oğlu olduğu diğerlerinin de amca çocukları olduğu belirlendi.


Cenazeleri akşam saatlerinde Gürün İlçesi'ne getirilerek hastane morguna konulan 5 kaza kurbanı yarın öğlen namazından sonra Yazyurdu Köyü'nde toprağa verilecek. Cenazeye Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın da katılacağı öğrenildi.

Kaynak: DHA