Tramvayda "Işid Üyelerinin" Seyahat Ettiği İddiası

Son Güncelleme:

Kabataş Bağcılar hattındaki tramvayda görüntülenen ve giysileri dolasıyla terör örgütü IŞİD üyesi oldukları iddia edilen gençlerden biri babasıyla geldiği emniyette ifade verdi.

Kabataş- Bağcılar hattındaki tramvayda görüntülenen ve giydikleri tişört nedeniyle terör örgütü IŞİD üyesi olduğu iddia edilen gençlerden biri emniyette ifade verdi.


Geçen hafta Kabataş-Bağcılar tramvay hattında seyahat ederken görüntülenen ve IŞİD'i sembol eden tişört giydikleri iddia edilen iki gençten F.E, babası A.E. ile İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geldi.


İfadesine başvurulan A.E, oğlunun IŞİD ile bağlantısının olmadığını söyledi. Bostancı'da bir tamircide çalıştığı bildirilen F.E'nin de IŞİD ile ilgisinin olmadığı tespit edildi.


F.E ile babası, ifadelerinin ardından emniyetten ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: AA