Türk Eskrimcileri Uluslararası Organizasyonlarda Mücadele Edecek

Son Güncelleme:

Hollanda, Belçika, Gürcistan ve Slovakya'da düzenlenecek uluslararası organizasyonlarda Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından seçilen 64 milli sporcu, flöre ve kılıç branşlarında mücadele edecek. Amsterdam, Gent, Tiflis ve Samorin'de gerçekleştirilecek turnuvalarda milli sporcular, hem 'satellite' turnuvalarında hem de Yıldızlar Circuit Turnuvası'nda piste çıkacak ve kürsü mücadelesi verecek.

Eskrimde Hollanda, Belçika, Gürcistan ve Slovakya'da hafta sonu düzenlenecek uluslararası organizasyonlarda flöre ve kılıç branşlarında 64 milli sporcu mücadele edecek.

Türkiye Eskrim Federasyonunun açıklamasına göre milli sporcular, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da erkek ve kadınlar flörede, Belçika'nın Gent şehrinde ise erkekler kılıç kategorisinde düzenlenecek "satellite" turnuvalarında piste çıkacak.

Milli sporcular bunun yanı sıra flöre kategorisinde Gürcistan'ın başkenti Tiflis ile Slovakya'nın Samorin kentinde yapılacak Yıldızlar Circuit Turnuvası'nda kürsü mücadelesi verecek.

Kaynak: AA