Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası Adıyaman Üniversitesinde Düzenlenecek

Son Güncelleme:

Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası'nın Adıyaman Üniversitesinde düzenleneceği bildirildi.

Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası'nın Adıyaman Üniversitesinde düzenleneceği bildirildi.


Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Judo Şampiyonası 6-8 Nisan 2012 tarihleri arasında Adıyaman Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak.


Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden toplam 43 Üniversitenin erkek ve bayan sporcularla takım ve bireysel olarak katılacağı judo müsabakaları Adıyaman Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.


Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, yaptığı yazılı açıklamada, Adıyaman Üniversitesinin ilk defa böyle büyük bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacağını belirterek, üniversite gençliği arasında sporun gelişmesi ve sevdirilmesi için bu tür organizasyonların önemli olduğunu belirtti.


- ADIYAMAN

Kaynak: AA