Galatasaray Daikin, Rocheville'yi 3-0 Yendi

Son Güncelleme:

Galatasaray Daikin, Voleybol Kadınlar CEV Kupası 1. tur ilk maçında Fransa'nın Rocheville takımını 3-0 yendi.

Galatasaray Daikin, Voleybol Kadınlar CEV Kupası 1. tur ilk maçında Fransa'nın Rocheville takımını 3-0 yendi ve rövanş için avantaj elde etti.


Birinci sete iyi başlayan sarı-kırmızılı takım, ilk teknik molayı 8-6 önde geçti. Rocheville skoru 12-12 de eşitledi ve ikinci teknik molayı 16-15 önde tamamladı. Ancak etkili atak yapan Galatasaray Daikin, seti 25-21 aldı ve 1-0 öne geçti.


İkinci sette sarı-kırmızılılar, teknik molaları 8-7 ve 16-15 önde kapattı. Galatasaray Daikin, köşelerden yaptığı ataklarla seti 25-20 kazandı ve durumu 2-0 yaptı.


Üçüncü sete çok hızlı başlayan evsahibi ekip, yaptığı ataklarla teknik molalara da 8-2 ve 16-11 önde  girdi. Galatasaray Daikin, seti 25-21 ve maçı da 3-0 kazandı.


Karşılaşmanın rövanşı, 26 Kasım Çarşamba günü Fransa'da oynanacak. - İstanbul

Kaynak: AA