Yazıcıoğlu'nun Mezarı Başındaki Tek MHP'li: Sinan Oğan

Son Güncelleme:

BBP kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 6. yılında mezarı başında düzenlenen anma törenine MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan da katıldı.

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ın Keş Dağı mevkisinde içinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün 6. yıl dönümünde Tacettin Dergahı'nda bulunan mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

MHP'Lİ SİNAN OĞAN DA KATILDI

Yazıcıoğlu'nun mezarı başındaki törene BBP'lilerin yanı sıra MHP'den tek bir isim, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan katıldı.

MEZARI BAŞINDA DUALAR OKUNDU

Kur'an tilaveti ve ilahilerin okunduğu törende BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de Bakara Suresi'ni okudu. Destici, Yazıcıoğlu'nun mezarına çiçek bıraktı. Sık sık tekbirlerin getirildiği törende Yazıcıoğlu'nun sevenleri çeşitli dövizler de açtı.

"EŞİMİN KATİLLERİ HÂLÂ BULUNMADI"

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, eşinin katillerinin hâlâ bulunmadığına dikkat çekerek, "Avukatlarımızın huzurunda savcı, 'Hiç kimse geleceğini riske etmeden bu davaya bakamaz' diyor. Böyle adaletin olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Diliyorum ki Rabbimden adaletin kişiye, zamana göre değişmediği bir ülkemiz olur" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com