Yerel Seçimlere Doğru
AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, esnaf ziyaretinde bulundu.
AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, esnaf ziyaretinde bulundu.
Ankara Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Ceylan, yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde belediye başkanı seçilirse, hükümet-belediye çalışmasının en güzel örneğini sergileyeceklerini söyledi.
30 Mart Yerel seçimlerinin sadece yerel seçim olarak görülmemesi gerektiğini ifade eden Ceylan, "AK Parti'yi zayıflatmak için bazıları el ele vermiş çalışıyor. Bizim dönemimizde yapılan yatırımlar cumhuriyet döneminin yatırımlarından kat kat daha fazla. Bu bizlerin ne kadar doğru yolda olduğunu gösteriyor. Karabük Belediyesi'ni kazandığımız zaman ilimiz her türlü yatırımdan faydalanacak. Hükümet ile işbirliği içinde çalışacağız. Karabük, her şeyin en iyisine layık. Bizde bu sebeple projeler üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Ceylan'a ziyaretleri sırasında, AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz ve partililer eşlik etti. - Karabük