Yüksekova'da Duble Yol Çalışmaları Sürüyor

Son Güncelleme:

Yüksekova'da duble yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Yüksekova'da duble yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları sürüyor.


Yüksekova'da haziran ayında başlatılan duble yol çalışmaları kapsamında, Yüksekova- Van karayolunun 8 kilometrelik kısmı tamamlandı.


Yüksekova- Esendere karayolunun 8 kilometrelik yol çalışmalarının ise tüm hızıyla sürdüğünü belirten yüklenici firma yetkilisi Cahit Zeydanlı, kış gelmeden yol yapım çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.


Zeydanlı, şöyle konuştu:


"Büyük şehirlerin yolları hangi şartlarda ve hangi standartlarda yapılıyorsa, biz de o standartlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sene iki ayrı yerde yapımına başladığımız duble yol çalışmalarının bitirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yüksekova-Van karayolundaki 8 kilometrelik yol çalışmalarımız şimdilik bitti. Bu yola gelecek sene bir kat daha asfalt dökerek, yolun daha sağlam olmasını sağlayacağız."


Muhabir: Mesut Varol


Yayıncı: Berin Arslan Çetin - HAKKARİ

Kaynak: AA