Mazot Hırsızı Suçüstü Yakalandı

Son Güncelleme:

Güngören'de, park halindeki kamyonların depolarından mazot çalan bir kişi, suçüstü yakalandı.

Güngören'de, park halindeki kamyonların depolarından mazot çalan bir kişi, suçüstü yakalandı. Şüphelinin minibüsünde yapılan aramada 4 bidon mazot, 7 boş bidon, 10 metre hortum, huni ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.


Davutpaşa'daki Yıldız Teknik Üniversitesi yerleşkesinin arka bahçesinde, dün saat 23. 00 sıralarında park halindeki kamyondan mazot çalındığı ihbarı üzerine polis harekete geçti.


Ekibin olay yerine gelmesiyle, 34 TS 7602 plakalı minibüse binen bir kişi kaçmaya başladı. Uzun süren kovalamaca sonrası minibüs, Haliç Köprüsü çıkışında önünü kesilerek durduruldu. Kaçabilmek için minibüsü polis ekiplerinin üzerine süren Metin Partal (33), yaka paça gözaltına alındı.


Bu sırada minibüsün motor bölümünde parlama meydana geldi. Çıkan küçük çaplı yangın, polisler tarafından yangın tüpleriyle müdahale edilerek söndürüldü.


Çekiciye yüklenerek Güngören Şehit Osman Kahraman Polis Merkezi'ne götürülen minibüsün içinde ve bagaj bölümlerinde 4 bidon mazot, 7 boş bidon, hortum, huni ve ekmek bıçağından büyük bir bıçak ele geçirildi.


Hırsızlıktan sabıkalı olduğu belirtilen Partal'ın sorgusunun sürdüğü söylendi.


- İstanbul/ Güngören

Kaynak: DHA