Sansarın Yol Açtığı Yangın, Antalya'nın Elektriksiz Kalmasına Neden Oldu.
Sıcaklık değerleri mevsim normallerinde seyrederken, saatte ortalama 12 kilometre hızla esen rüzgar da nemin etkisini azaltıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Tahminlerine Göre, Hafta Sonu Türkiye Genelinde Yağışlı Geçecek.
Antalya'da Dün Akşam Saatlerinden İtibaren Etkili Olan Sert Rüzgar, Fırtınaya Dönüştü. 1 Kişi Denizde Kaybolurken, Fırtınanın Etkisiyle Bir Yük Gemisi Sürüklenerek Karaya Oturdu.
Akdeniz'de Rodos Adası'nın Güneyinde Bu Sabah Richter Ölçeğine Göre 6.4 Büyüklüğünde Bir Deprem Meydana Geldi. Depremde Bir Ada Sakininin Öldüğü Bildirildi.
Antalya'nın Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Katıldığı AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nda, Başbakan Erdoğan'a ve Bakanlara Antalya'nın ve Kepez'in Sorunlarını İletecek.
Enerji Bakanı Hilmi Güler'le Bugün Biraya Gelecek Olan Turizmciler, 'Sezonun En Yoğun Olduğu Aylarda Elektrik Kesintisi Olur mu' Korkusuna Çare Arayacak.
Antalya'nın Manavgat İlçesinde Bulunan Manavgat Şelalesi, Barajlardan Su Bırakılmasının ve Su Seviyesinin Yükselmesiyle Birlikte Yeniden Turistlerin Akınına Uğruyor.
Kuraklık Nedeniyle Barajlarda Bulunan Su Minimum Seviyeye Düşünce Elektrik Üretimindeki Sıkıntı Büyüdü. Sanayi ve Türizm Bölgeleri Elektrik Kesintilerine İsyan Etmeye Başladı
İstanbul'da Yıllık Trafo Bakım Çalışmaları Nedeniyle 15-19 Nisan Tarihleri Arasında Bazı Semtlerde Elektrik Kesintisi Uygulanacak.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.