Bayramda Unnadó'dan Şeker Gibi Kampanya - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bayramda Unnadó'dan Şeker Gibi Kampanya

Bayramda Unnadó\'dan Şeker Gibi Kampanya

24 Temmuz'da başlayıp 27 Temmuz sabah saat 8'e kadar devam edecek olan bayram kampanyasında 3 gün boyunca unnadó, 26 farklı marka ve 470 ürünü anne-babalarla en avantajlı fiyatlarla buluşturacak.

24.07.2013 16:05

24 Temmuz'da başlayıp 27 Temmuz sabah saat 8'e kadar devam edecek olan bayram kampanyasında 3 gün boyunca unnadó, 26 farklı marka ve 470 ürünü anne-babalarla en avantajlı fiyatlarla buluşturacak. Sevdiklerini hediyelerle sevindirmek isteyenler unnadó'nun bayram kampanyasına bayılacak! Hamilelik öncesinde, sonrasında ve çocuğunuzun büyüme aşamalarında ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri bir arada bulabileceksiniz.

Deniz Ürünleri Grubu: Swimfin, Summer Kids, Sevylor-Puddle Jumper, Dede Toys, Mega Oyuncak; Tekstil Grubu: Chicco Tekstil, Baby Couture, Cute&Crazy, Kids Choice, Pompon, Tyrrell Katz London (Havlu Grubu), Minnosh; Mayo & Bikini & Şapka & Gözlük Grubu: Sunuva, Sunday Afternoons, La Petite, I Play, Sun Emporium, Real Kids Shade; Ayakkabı Grubu: Havaianas, Hayzek, Pediped, Early Days; Güneş Kremleri Grubu: Sebamed, Trukid, Cancer Council Australia; Diğer: Radarcan.

Kampanyada yer alan diğer ürünlerle ilgili daha geniş bilgiyi www.unnado.com adresinden edinebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bayramda Unnadó'dan Şeker Gibi Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement