Pretty Mark'ın İlk Koleksiyonu Ceylan Çapa ile Markafoni'de - Son Dakika
Basın Bültenleri

Pretty Mark'ın İlk Koleksiyonu Ceylan Çapa ile Markafoni'de

Pretty Mark\'ın İlk Koleksiyonu Ceylan Çapa ile Markafoni\'de

Pretty Mark, ilk koleksiyonunu cemiyet hayatının tanınmış güzellerinden stil danışmanı Ceylan Çapa ile Markafoni.com'da satışa sunuyor.

20.03.2014 14:30  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modayı "şık, ekonomik ve hızlı ulaşılabilen trendler" anlayışı ile yorumlayan yeni marka Pretty Mark, ilk koleksiyonunu cemiyet hayatının tanınmış güzellerinden stil danışmanı Ceylan Çapa ile Markafoni.com'da satışa sunuyor. Markafoni üyeleri bu özel koleksiyondan, Ceylan Çapa'nın stil yorumu ile yeni sezon için hazırladığı kombin önerilerini de görerek alışveriş yapma fırsatına sahip olacak. Çapa'nın kendi kombinleri ile objektif karşına geçtiği bu özel ve sınırlı koleksiyon 20- 23 Mart 2014 tarihleri arasında Markafoni.com'da satışa sunuluyor!

Sezonun en yeni trendlerini en uygun fiyatlarla dünya ile aynı anda alıcılara sunan Pretty Mark, kadınların artık indirimleri beklemeden, modayı anında takip etmelerini ve istedikleri ürünlere hemen sahip olmalarını sağlıyor. 20-23 Mart 2014 tarihleri arasında Markafoni.com'da avantajlı bir kampanyayla satışa sunulan Pretty Mark ürünleri ile kadınlar ofise, sokağa, okula ya da eğlenmeye çıkarken, her yerde her zaman şık olacak, üstelik bunun için çok fazla harcamalarına gerek kalmayacak.

Pretty Mark koleksiyonlarında, kadınların yoğun tempolarında, alışveriş yaparken aldıkları parçaları nasıl kombinleyerek giyecekleri konusundaki ihtiyaçlarına da çözüm üretiyor. Trendleri alt ve üst gruplara uyumlu bir şekilde uygulayarak, hem alışverişte hem de kendi gardıroplarında yapabilecekleri kombinlere ilham veriyor. Sezonun birbiriyle uyumlu ürünleri, doğru trend uygulamaları ve A'dan Z'ye gerekli olan tüm parçalar Pretty Mark'ta!

İlk koleksiyonunu Markafoni üyelerine özel olarak sunan Pretty Mark, yeni sezonun tüm trend parçalarını Ceylan Çapa'nın hazırladığı özel kombin fikirler ile bahara taşıyor. İlkbahar/Yaz 2014 sezonunun hitleri arasında yer alan pastel renkler, romantik midi etekler, çiçeklere bürünen elbiseler ve bluzların yanı sıra basic ihtiyaçlar ve modern klasiklerden oluşan zengin koleksiyon, Ceylan Çapa'nın stil yorumu ile sokağa çıkıyor.

Pretty Mark ile yeni sezona, yorulmadan, çok zaman harcamadan, ihtiyaç duyduğunuz her parçayı en uygun fiyatlarla sahip olarak hazır olacaksınız. Hemen Markafoni.com'a gelin, sınırlı sayıda ürünle satışa sunulan bu özel koleksiyonu kaçırmayın.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Pretty Mark'ın İlk Koleksiyonu Ceylan Çapa ile Markafoni'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement