Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi Baki Karaer ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların başkanları Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.
Memur-Sen ve bağlı sendika başkanları Bayburt PTT Başmüdürü Yılmaz Demir, PTT işletme Müdürü Cevat Yatkın ve PTT Merkez Müdürü Cahit Parıldar'ı ve PTT çalışanlarını ziyaret etti.
Okullar arası voleybol turnuvası finali Hüseyin Akbaş Kapalı spor salonunda yapıldı.
Balıkesir Üniversitesi'nde, "Dünya Kadınlar Günü" çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Memur-Sen temsilcileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kamuda çalışan kadınları ziyaret etti.
Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı iş kollarının yönetim kurulu üyeleri Kale Ongun Tesisleri'nde bir araya geldi.
Memur –Sen' e bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası Edremit Temsilciliği sendika üyesi idarecilerle değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 28 Şubat dönemi başta olmak üzere darbelerin ve darbecilerin mağduriyetine uğramış çalışanların açıkta geçirdikleri sürelere ilişkin hak kayıplarının devlet tarafından telafi edilmesini ve...
Memur-Sen Fatsa İlçe Temsilcisi Hüseyin Yıldız ve konfederasyona bağlı sendika temsilcileri Kaymakam Bekir Atmaca'yı makamında ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.
Memur Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı olarak çalışmalar yürüten sendikaların il temsilcileri, sendikal konuları ve gündeme dair hususları istişare için bir araya geldi.
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memursen) Kayseri İl Temsilciliğinin davetlisi olarak kente gelen Anayasa Mahkemesi eski Raportörü Doç.Dr.Osman Can, 1924 yılında oluşturulan anayasadan bu yana fazla bir değişiklik yaşanmadığını iddia etti.
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memursen) Kayseri İl Temsilciliğinin davetlisi olarak Kayseri'ye gelen Anayasa Mahkemesş eski Raportörü Doç.Dr.Osman Can, 'Yeni Anayasa, Yeni Türkiye'adlı bir konferans verdi.Doç.Dr.Osman Can, 1924 yılında oluşturulan anayasadan bu yana fazla bir değişiklik yaşanmadığını söyledi.
Safaoğlu Mehmet Çelik'e katılımlarından dolayı Eğitimciler Birliği Sendikası adına bir plaket takdim etti.
Almanya'nın Baverya eyaletinin 3'üncü büyük şehri Augsburg'da gece saat 02.50'de şehir ormanının yakınlarında bulunan bir otoparkta şüpheli olan motorsiklet sürücüsüne ve yanındaki yolcuya 41 yaşındaki polis memuru Mathias V.ve 30 yaşındaki polis Diana K.rutin denetim yapmak istediler.
New York'ta binlerce protestocu "Wall Street" ve ülkedeki gelir dağılımı dengesizliğini protesto etti.
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen'in 515 bin 378 üyeyle Türkiye'nin en büyük memur sendikaları konfederasyonu olduğunu vurguladı.
Kamuda sendikalı memur sayısı geçen yıla göre 171 bin 740 kişilik artışla 1 milyon 195 bin 102 kişiye ulaştı Kamuda sendikalı memur sayısı geçen yıla göre 171 bin 740 kişilik artışla 1 milyon 195 bin 102 kişiye ulaştı.
Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun Mart 2011 Toplantısı, Platform Üyesi Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerinin Katılımıyla Gerçekleştirildi.
Erkek Öğretmenlere Etek Giydirecekti....
"12 Haziran AK Parti İktidarını Yolcu Etme Tarihidir"
İçişleri Bakanı Beşir Atalay Polislerin Askerlikten Muaf Olmasını Sağlayan Kanunun Onaylanmasının Kendisini Çok Mutlu Ettiğini Belirtti.
İçişleri Bakanı Atalay:"Polislerin Askerlikten Muaf Olmasını Sağlayan Kanun Onaylandığında O Kadar Mutlu Oldum Ki Uyumaya Bile Gerek Kalmadı"
Cumhurbaşkanlığı İçin Hazırlanan 35 Milyon TL'lik Lüks Yatı Sert Bir Dille Eleştirdi.
Başkan Savaş Hizmetlerini Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Paylaşmaya Devam Ediyor
Kılıçdaroğlu, İzmir Gündoğan Meydanı'ndan Hükümete Çok Sert Eleştiriler Getirdi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de Yaklaşık 60 Bin Kişiye Konuştu. AK Parti'nin Özgürlük Diyerek Mevcut Özgürlükleri de Halkın Elinden Almaya Çalıştığını Söyledi, "bütün Sanatçılara Sesleniyorum. Mevcut Anayasada Varolan Hakların Yurttaşların ve Sendikaların Elinden Alınmasını Hangi Sanatçı Kabul Edebilir. Aydın Kimliğinizi Ortaya Koyun. Haklar Genişletiliyorsa Evet, Daraltılıyorsa Hayır" Dedi. İftar Sofralarına da Değinen Kılıçdaroğlu "dini Duyguları Sömürmedik, Sömürmeyeceğiz, Recepleşmeyeceğiz, Halkın İnancına Saygı Göstereceğiz" Dedi.
DÜNKÜ Isparta mitinginde "Memur Kemal Efendi", ardından Antalya´da, "Sayın Kemal Efendi" diye seslenen Başbakan Erdoğan, bugün Afyonkarahisar´da "Bay Kemal, hani sen aday olmayacaktın" dedi.
Memur Sendikaları Konfederasyonu'nun Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırmasına Göre, Kuru Soğandaki Artış Yüzde 47.08.
Tekel İşçilerini Ziyaret Eden Bayram Meral Başbakan Erdoğan'a "Yetimin Hakkını Yeme, Kul Hakkı Yeme" Diye Seslendi.
Sendika Üye Sayıları ve Her Hizmet Kolunda Yetkili Kamu Görevlileri Sendikaları Çalışma Bakanlığı Tarafından Belirlenirken, Sendikalı Sayıları 5 Temmuz 2008 Tarihli Resmi Gazete'de Yayımlanmıştı.
Erzurum'da Aktif Olarak Faaliyet Gösteren Çok Sayıda Sivil Toplum Kuruluşunun Katılımı ile Oluşan "Erzurum Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun" Tanıtım Toplantısı, Müsiad Erzurum Şubesi'nde Yapıldı.
Zonguldak Emek Platformu'nun Sosyal Güvenlik ve Genel Sağlık Sigortası Yasa Tasarısı'na Karşı Zonguldak'ta Eylemi Başladı. Aralarında Çalışanlarında Bulunduğu Yaklaşık 700 Kişi, Yağmur Altında Atatürk Anıtına Kadar Yürüdü.
Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası'na (Toç Bir-sen) Üye Bayanlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldiler.
Kadro Olmaması Nedeniyle Öğretmen Ataması Yapamayan Milli Eğitim Bakanlığı'nın 23 Bin 40 Kişilik Memur Kadrosu Bulunmasına Karşın Bu Kadrolara Atama Yapılmadı.
Türk Eğitim-sen, Memurların İstedikleri Ücret Düzeyini Yakalayabilmeleri, Seslerini Duyurabilmeleri İçin En Az Yüzde 90'nın Sendikalı Olmak Zorunda Olduğunu İleri Sürdü.
Kamu Görevlileri Sendikalarına Üye Memur Sayısı Geçen Yıla Göre Yaklaşık 76 Bin Arttı.