Manavgat'ta down sendromlu bir öğrenci, cuma namazında camide ezan okudu
Beyaz Lale Engelliler Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği ile Manavgat Müftülüğü’nün projesi kapsamında down sendromlu Emre Çalkan isimli genç, cuma namazında Külliye Camii’nde ezan okudu.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Beyaz Lale Engelliler, Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği, engelli Emre Uğur’u akülü sandalyeye kavuşturdu.
Manavgat'ta Beyaz Lale Engelliler, Yaşlılar Ve İhtiyaç Sahipleri Derneği üyeleri, Ramazan ayı dolayısıyla engeliler ve aileleri ile iftarda bir araya geldi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde faaliyet gösteren Beyaz Lale Engelliler Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği, Soma'ya taziye ziyaretinde bulundu.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Beyaz Lale Engelliler Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği Başkanı Beyhan Mekteplioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Manolya Ülkü ve Mine Yıldırım, kas hastalığı nedeniyle 12 yaşından bu yana yürüme engelli olarak yaşayan 18 yaşındaki gence akülü engelli aracı hediye ettiler.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara destek olmak için bir grup hayırsever kadın tarafından 2013 Aralık ayında kurulan Beyaz Lale Engelliler Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği, Hatipler, Dolbazlar ve Ulukapı köylerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı dağıttı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşlılar ve engellilere destek olmak için bir grup hayırsever kadın tarafından kurulan "Beyaz Lale Engelliler Yaşlılar ve İhtiyaç Sahipleri Derneği", düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.