ihracatçı bazında ihracat yapan ve sektörlerinde 1. olan 41 üyesini, TİM Başkanı İsmail Gülle'nin de katıldığı geniş katılımlı törenle ödüllendirdi.
Uşak tekstil atıklarında geri dönüşümün adeta merkezi haline gelirken yurt içi ve yurt dışı ihracat alanını giderek genişletiyor.
Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil ve Seramik (DTS) Tasarım Merkezi, yaklaşık 35 ülkeden 900'ün üzerinde stant katılımcısına ve 112 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapan, İtalya'nın Bologna şehrinde gerçekleşen dünyanın en prestijli tasarım fuarlarından biri olan Uluslararası Seramik Karo...
Uşak Üniversitesi Deri, Tekstil ve Seramik (DTS) Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi "Fashion Prime Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri" fuarına katıldı.
Uşak Üniversitesi, Seranova Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzaladı.
Uşak Üniversitesi Deri Tekstil ve Seramik (DTS) Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi ile bir şirket arasında tasarım, bilimsel, teknik alanlar, ortak projeler, fuar ve katalog faaliyetleri gerçekleştirmeyi kapsayan protokol imzalandı.
Bakan Nihat Zeybekci Türkiye savaş olurken bir kenarda bekleyen ülke değil EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) Anemon Otel'de düzenlediği '2014 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'ne katıldı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) Anemon Otel'de düzenlediği '2014 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'ne katıldı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "2014'te her şey daha güzel olacak. Yeni yılın ilk ihracat beyannamesini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.
Almanya'nın Frankfurt kentinde açılan Heimtekstil fuarına Denizli'den 46 firma katıldı.
Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Denizli'deydi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.