20 Yıl Sonra Böcekler Masamıza Gelecek - Son Dakika
Dünya

20 Yıl Sonra Böcekler Masamıza Gelecek

Ünlü teknoloji şirketi Cisco'nun yönetim kurulu başkanı John Chambers, önümüzdeki 15-20 yıl içinde insanların temel besin kaynağının böcekler olacağını söylüyor.

08.11.2017 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cisco Systems şirketinin yönetim kurulu başkanı John Chambers, önümüzdeki 20 yıl içinde beslenme alışkanlıklarımızın kökten değişeceğini ve böceklerin soframıza geleceğini söylüyor. Chambers, böceklerin olabilecek en iyi protein kaynağı olduğunu da iddia ediyor.

EN İYİ TÜR ÇEKİRGELER

Bu fikre alışmamız gerektiğini söyleyen Chambers, birincil protein kaynağımızın böcekler olması için belki de 20 yıl bile beklememiz gerekmeyeceğini ifade ediyor. Bir konferansta konuşan iş adamı, böcekler arasındaki en iyi türün de çekirgeler olduğunu söylüyor.

ÇEVRE İÇİN DE EN İYİSİ

Aspire Food Group halihazırda insanların tüketmesi için böcek üretiyor. Bu firmanın yatırcımcılarından olan Chambers, San Francisco'daki bir lokantada çekirgeli çörekleri denedi. ABD'nin bu konuda geride kaldığını söyleyen John Chambers, böceklerin çevreye zarar vermeden üretilebilecek en temiz ve zararsız tür olduğunu da sözlerine ekliyor.


20 Yıl Sonra Böcekler Masamıza Gelecek

Son Dakika Dünya 20 Yıl Sonra Böcekler Masamıza Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement