Sınırdaki çalışmayı fırsat bilen göçmenler koşarak ABD'ye geçti! Aralarında köpek bile var - Son Dakika
Dünya

Sınırdaki çalışmayı fırsat bilen göçmenler koşarak ABD'ye geçti! Aralarında köpek bile var

ABD-Meksika sınırında bulunan duvarın Meksika'nın Tijuana şehrindeki onarım çalışması sırasında, bir grup göçmen duvarda açık bırakılan kısımlardan koşarak ABD'ye geçti. Olay anbean kaydedilirken bir köpeğin de göçmenlere eşlik ettiği görüldü.

26.09.2023 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD-Meksika sınırında bulunan duvardaki onarım çalışmasını fırsat bilen göçmenler, Meksika'dan ABD'ye koşarak geçti. Olay anbean kaydedilirken, bir köpeğin de göçmenlere eşlik ettiği görüldü.

GÖÇMENLER FIRSATI KAÇIRMADI

ABD-Meksika sınırında bulunan duvarın Meksika'nın Tijuana şehrindeki kısmında yürütülen onarım çalışmasını göçmenler fırsata çevirdi. Meksika topraklarında bulunan bir grup göçmen, işçilerin duvarda açık bıraktıkları kısımlardan koşarak ABD topraklarına geçti. Olay çevrede bulunanlar tarafından anbean kayıt altına alınırken, işçilerin koşan göçmenleri şaşkınlıkla izlediği görüldü.

KÖPEK DE ABD TARAFINA GEÇTİ

Görüntülerde ayrıca bir köpeğin de göçmenlere eşlik ettiği görülürken, çevredeki insanlar duruma "Köpek bile kaçıyor" yorumunda bulundu. Sınırı geçen göçmenlere ne olduğu bilinmezken, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sınırdaki çalışmayı fırsat bilen göçmenler koşarak ABD\'ye geçti! Aralarında köpek bile var
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Sınırdaki çalışmayı fırsat bilen göçmenler koşarak ABD'ye geçti! Aralarında köpek bile var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement